Jeg tilbyr en rekke konserter, kurs, konsertforedrag og foredrag til ulike aktører både privat og offentlig. Jeg har holdt kurs for kulturskolelærere, foredrag for organisasjoner og foreninger, konsertintroduksjoner – i tillegg til ulike konsertprogram for solo klaver/hammerklaver, med en sanger, eller med eller min mann Anton Steck (barokkfiolin). Ta gjerne kontakt for et tilbud som er tilpasset din anledning! Her er noen aktuelle eksempler for sesongen 2023/24:


Håndverk til fingerspissene! Klaverspill på Beethovens tid. Et foredrag med ‘live’ pianospill eller evt. videoopptak dersom piano ikke er tilgjengelig. (30-60 min).


Tangentpåfyll! Inspirasjon fra fortidens klaverpedagoger. Et kurs for pianolærere.

Fantasi og fragmenter. Mozart, Haydn, Schubert, Schumann. Hva skjer med musikkverk som ikke avsluttes? Hvem bestemmer når et stykke er ferdig? Når er et kunstverk egentlig fullendt? Et konsertforedrag (ca. 60 min).


Pianoet – en klingende tidsmaskin. Tenk at pianoet kan hente fram både personlige og kollektive minner fra en fjern, fjern fortid! Et konsertforedrag (ca. 60 min).


Beethoven, Vorisek og Spohr – 3 Verk for Klaver og Fiolin. Med Anton Steck, Barokkfiolin.

error: Content is protected !!